Otthonunkban felhasznált anyagok kiválasztásánál számos szempontot mérlegelnünk kell, ilyenek lehetnek a hőállóság, szín, kopásállóság és a tisztíthatóság. Az alábbiakban megtekinthetik a rendelhető kőfajták tulajdonságait és színeit.

Gránit

A gránit természetes kő, elegáns, időtálló, luxust sugároz otthona bármely szegletében. Hőálló, felszíne karcoknak ellenáll, fényezése miatt könnyen tisztítható, tökéletes választás a lakás bármely pontján, legyen az konyhapult, fürdőszobai pult, vagy egyéb falburkolat. Rengeteg gyönyörű színben és mintázatban megtalálható az egész világon. Felszíne a csiszolásnak és polírozásnak köszönhetően nem veszít a fényéből több évtized után sem.

Brown Star

Mountain Pink

Yellow Rock

Premium Black

Cielo del oro

Sivakashi

Viscont white

Multicolor red

Kobra

Márvány

A gránitnál jóval puhább, természetes kőfajta, klasszikus és elegáns alapanyag, gyönyörűen erezett felülettel. Porózussága és közepes keménysége okán sérülékenyebb, jobban magába tudja szívni a szennyeződéseket, hajlamosabb a karcolódásra, elszíneződésre. Felhasználását főként fürdőszoba burkolatokhoz havasoljuk.Quote Author

Carrara

Mészkő

A mészkő üledékes kőzet, könnyű megmunkálhatóság jellemzi, tökéletes burkolóanyag kül és beltérre egyaránt. Gyakran blakpárkányok és kandallópárkányok is készülnek belőle. Zsórykőnél forgalmazott mészköveket elsősorban azonban falburkolatra ajánljuk. Polírozott, fényes felülete exkluzív és elegáns hatást kelt otthonában.Quote Author

Jura

Breccia

Vratza

Onyx

HAMAROSAN

Onyx elnevezéssel álltalában olyan kikristályosodott üledékes kőzeteket illetnek, melyek fő alkotóeleme a kalcium-karbonát (CaCO3), mint például az aragonit vagy az alabástrom. A klasszikus onyx elnevezés alatt gyakran az ásványboltokban is fellelhető fekete onyx köveket értik, melyek a fekete mellett egyéb élénkszínű-világos sávokkal tarkított szilícium-dioxid módosulatok, melyek a kalcedon ásvány csoporthoz tartoznak. Alapvető kőzetalkotói mellett, kialakulása során számtalan szennyeződés került a kőzetekbe, amelyek tovább színesítik, még látványosabbá teszik a végeredményt. Onyx bányát világszerte számtalan helyen találunk, de a legnagyobb exportőr országok Irán, Pakisztán, Egyiptom és Kína.

Onice Pink

Onice Verde Persiano

Onice Velluto

Onice Rosso Orientale

Onice Fantastico

Geo Onyx

AJánlatkérés

Árajánlathoz írjon üzenetet, vagy hívja a 06 30 508 60 81 -s telefonszámot

ELÉRHETŐSÉGEK:

Honlap: zsoryko.hu / sirko-mezokovesd.hu

Email: info@zsoryko.hu

Telefon:

Nyeste László: +36-30-501-7903  Rendelésfelvétel

Nyeste József: +36-70-385-3742   Logisztika és beszerzés

Ifj.Nyeste László: +36-70-365-1243    Gyártás és kivitelezés

Korpás Norbert: +36-30-508-6081 Marketing és értékesítés, Vác

Telephely: 3400 Mezőkövesd, Sándor út, 21.

Nyitva tartás: H-P 8:00-16:00, Sz 8:00-12:00

Bemutatókert Vác: 2600 Kőhíd u. 2. H-Telep-Fatelep

Nyitva tartás: H-P 7:00-17:00, Sz 8:00-12:00